Malauradament us hem d’informar que hem de modificar la data de l’esmorzar empresarial que teníem previst fer per demà dijous 5 amb Albert Castellanos, director General de Promoció Econòmica de la Generalitat de Catalunya.
És sabut per tots que aquests estan sent uns dies especialment complexos on costa més que mai treure temps per aturar-nos i reflexionar. L’aturada d’ahir dimarts per protestar pels fets de diumenge passat ha fet que un bon gruix dels assistents no pugui assumir el seu compromís d’assistència per pures obligacions professionals. Així que ens veiem obligats a replantejar la viabilitat de realitzar amb normalitat la trobada de demà.
L’equip organitzador del Forquilla Business creiem que tot just ara més que mai tenim moltes preguntes a posar sobre la taula envers la promoció econòmica per part de la Generalitat de Catalunya. És per això que properament us tornarem a convidar a participar d’una conversa serena  com hem fet sempre al voltant d’una taula on puguem posar sobre la taula tots els interrogants que ara mateix té el món empresarial de les nostres comarques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *