Equip Forquilla Business

Potser et demanes què i qui hi ha darrera Forquilla Business. Aquesta és una iniciativa impulsada des de les ganes de crèixer i ajudar a crèixer. Som gent curiosa, inquieta i apassionada per allò que fem.

Albert Pàmies Albert Pàmies: Nascut a Reus el 74 i afincat a Tarragona des del 2005, si em busques em pots trobar a la Plaça de la Font fent un Chartreuse o al Mercadal amb un Plim a la mà. M’encanta Reus i Tarragona ( que fort!!!).
En l’àmbit professional sóc Economista i Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses. Faig de consultor i formador i ajudo a les empreses i els dono recolzament extern per tal de millorar els seus resultats. M’agraden els reptes, i defenso l’esforç i el talent com a motor generador de canvis.
Crec que necessitaré un parell de vides per tal de poder convertir en realitat tots els meus somnis. Mentrestant, gaudeixo aprenent constantment i inspirant-me en les persones de vàlua que em vaig trobant pel camí.
 
Marta Domenech Marta Domènech: Falset, 1974.Llicenciada en Publicitat i RRPP per la URL, diplomada en Màrqueting directe, experta en Protocol per la Universitat de Oviedo, sommelier per la URV i gerent de l’Hotel-Hostal Sport de Falset des de l’any 2007. Tot ‘interessa i m’atrau. Extremadament vivencial. Considero que La vida es molt rica i Plena de regals. Estic disposada a viure-la intensament. Apassionada pels vins , els viatges i la gastronomia, per les sobretaules i els esmorzars de forquilla, per les converses amb persones que m’aporten coneixements i amb qui puc intercanviar experiències. M’agrada molt la lectura, soc capaç de pérdre-m’hi hores i m’interessa especialment l’educació dels 3 fills meus que són el nostre llegat. En el temps lliure m’agrada descobrir a peu el Priorat on tinc la sort de viure i treballar. 
Xavi Plana Xavier Plana: Mogut per un instint de curiositat innata, a mig camí del buscador professional i de l’aventurer amateur, reparteixo la major part del meu temps entre la criança de dos fills i la feina com a consultor organitzacional. En ambdós casos mirant de construir marcs relacionals de confiança que ens permetin, a uns i altres, esdevenir la millor versió possible de nosaltres mateixos. Nascut a Reus, al 1.971.Llicenciat en psicologia de les organitzacions, he treballat com a directiu en una empresa. He creat la meva pròpia empresa. I ara, des del 2001, exerceixo com a facilitador en processos de desenvolupament personal, grupal i organitzacional, tant a nivell operatiu com estratègic. M’he especialitzat en la mediació i regeneració emocional en processos de relleu generacional en l’empresa familiar. Consultor, coach, conferenciant i formador. 
Agustí López Agustí López: Nascut a Tarragona el 1970, enamorat de la meva ciutat i al mateix temps fugint de lluites de campanars. Crec en els principis de la llibertat, la generositat, la valentia i l’esforç. I també crec que l’individu té la capacitat d’escollir no ser un llop per a l’home.
Em considero un curiós de mena, una mica “cul inquiet” i amb moltes ganes d’engegar projectes que ens permetin deixar el món millor de com el vam trobar. Coses de la feina, he experimentat gairebé tots els pals de la gestió empresarial.
Des de fa uns anys la meva activitat professional és desenvolupa en l’àmbit d’internet, alhora que ajudo les marques a trobar nous canals de comunicació. M’agrada viure en primera persona els canvis que internet ens ha dut i ens durà.
 Des de 2015, organitzador de TEDxTarragona.